Živé jogurtové kultury
Základní ušlechtilé jogurtové bakterie jsou Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus. Jejich obsah musí být min. 10 mil. zárodků v 1g výrobku. Do celé řady našich produktů však přidáváme i další kmeny živých bakterií včetně probiotických a zvyšujeme jejich obsah až na několik miliard v produktu pro ještě větší sílu jejich blahodárného účinku.
Toto jsou internetové stránky společnosti OLMA, a.s., se sídlem Olomouc, Pavelkova 597/18, Holice, PSČ 779 00, IČ 47675730, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, v oddílu B, vložce 748. Společnost OLMA, a.s. je členem koncernu AGROFERT, řízeného společností AGROFERT, a.s., IČO 26185610, se sídlem na adrese Pyšelská 2327/2, Chodov, 149 00 Praha 4. | Webdesign
ZDN.VCK