Klasik originál 150 g
Jogurt s nízkým obsahem tuku, který je jistou volbou zákazníků, kteří jdou po bílkovinách. Díky pečlivě vybraným živým kulturám má jogurt jemnou, přitom však plnou chuť a pevnou konzistenci.
Obsahuje 2,7 % tuku a je bohatým zdrojem bílkovin. Kromě přímé konzumace najde uplatnění ve studené i teplé kuchyni, např. k přípravě salátů, pomazánek, dipů či k pečení nebo vaření. Neobsahuje lepek a plně odpovídá požadavkům racionální výživy.
150 g
Mléko, mléčná bílkovina, jogurtové kultury.
- Energie kJ
251.00
- Energie kcal
60.00
- Sacharidy
4.00
- Cukry
4.00
Zdroj vápníku
Vápník obsažený v mléce je navíc dobře stravitelný a tělem využitelný. Zdroj vápníku znamená, že uvedený výrobek dodá Vašemu tělu dávku vápníku odpovídající 15% denní referenční hodnoty příjmu významně tak přispěje k dobrému stavu nejen Vašich kostí a zubů, ale i ke správně funkci nervového… Více...
Méně tuku
Do této kategorie patří především naše nápoje, jogurty jako Klasik či Protein nebo Florian modrý, tvaroh měkký a řada dalších.
Bez přidaného cukru
Některé produkty jsou přirozeně tohoto charakteru, např. bílý jogurt, neochucený tvaroh či neochucené smetany.
Živé jogurtové kultury
Základní ušlechtilé jogurtové bakterie jsou Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus. Jejich obsah musí být min. 10 mil. zárodků v 1g výrobku. Do celé řady našich produktů však přidáváme i další kmeny živých bakterií včetně probiotických a zvyšujeme jejich obsah až na několik… Více...
Více bílkovin
Řada našich jogurtů či tvarohů je tedy zdrojem této cenné bílkoviny . Naše výroba je také unikátní tím, že si připravujeme vlastní bílkovinu šetrně z vlastního nejkvalitnějšího mléka a to v tekutém stavu. Nepřídáváme tedy do výrobků cizí sušenou bílkovinu, jak praktikuje řada výrobců.
Jen přírodní suroviny
Některé produkty jsou přirozeně tohoto charakteru, např. bílý jogurt, neochucený tvaroh či mléko.
Bez lepku
U dalších jsme pečlivým výběrem surovin dokázali vyrobit bezlepkové varianty. Vycházíme tak vstříc mnohým zákazníkům ciltivým na lepek.Výrobky jsou tak vhodné pro celiaky i všechny, kteří chtějí omezit přísun tohoto glykoproteinu.